Hem / Covid-19

Covid-19

Hur jobbar vi med att förhindra spridningen av Coronaviruset (Covid-19)?

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har en allmänt aktiv beredskap.

Kommer butiken fortsätta att vara öppen?

Vissa avvikelser i öppettider kan förekomma, men i övrigt håller vi öppet som vanligt. Om ett fall av Covid-19 däremot skulle upptäckas butiken kommer vi städa grundligt och ytor där kunder samt medarbetare haft fysisk kontakt kommer att ytdesinficeras.

Hur gör jag om jag inte bör handla i butik?

Vi hjälper dig som kund att leverera via normala kanaler samt avhämtning utanför butik – på så vis slipper du trängsel och kan stanna kvar i din bil eller komma till fots och få varan direkt i handen. Hämta ut dina varor när det passar dig, tidigast en timme efter din beställning är godkänd måndag-fredag:

  • Vi levererar varan utanför butiken mot uppvisande av legitimation. Ring vår kundtjänst och meddela din ankomst så ses vi utanför entrén.
  • Precis som vanligt kan du också välja att handla din vara direkt på whoopsfashion.se och få den levererad som vanligt.

Vill du ha rådgivning eller diskutera en produkt med en av våra säljare kan du ringa oss på 046-13 66 66.

Vad gör ni om en anställd blir sjuk?

Om en butiksmedarbetare skulle insjukna med influensaliknande symtom uppmanar vi denne att stanna hemma och omedelbart kontakta sjukvårdsupplysningen. Därefter städas alla butikens gemensamhetsytor och kontaktytor med rengöringsmedel.

Om jag är sjuk och måste vara hemma men behöver lämna tillbaka en produkt, hur gör jag då?

Om du känner dig sjuk ska du givetvis stanna hemma. Kontakta vår Kundtjänst så hjälper de dig hitta en lösning. Vi har 14 dagars öppet köp och ingen ska behöva besöka oss för att lämna tillbaka en vara om denne känner sig det minsta sjuk:

  • Vi tar emot returen utanför butiken mot uppvisande av legitimation. Ring vår kundtjänst och meddela din ankomst så ses vi utanför entrén.
  • Precis som vanligt kan du också välja att returnera din vara via ombud – kontakta vår returavdelning på whoopsfashion.se och följ instruktionerna.
Rekommendationer för hindra spridning av Covid-19